Oala sub presiune este indispensabila din bucataria oricarei femei moderne. Este ideala mai ales in cazul retetelor care au un timp de preparare mai mare de 45 de minute. Datorita temperaturii ridicate care se creeaza in interior, oala sub presiune scade timpul de pregatire a mancarii. Alimentele gatite in oala sub presiune isi pastreaza vitaminele si minerale mancarea fiind mai gustoasa si mai sanatoasa. Oala sub presiune este realizata din inox de calitate cu baza groasa in trei straturi pentru o distribuire uniforma a temperaturii. Se poate folosi pe orice tip de sursa de caldura, inclusiv pe plita cu inductie.
Se poate spala in masina de spalat vase.
Recomandari
- Evita sa umpli prea mult oala pentru ca alimentele sa nu astupe valva de siguranta.
- Incearca sa nu depasesti 2/3 din capacitatea totala a oalei sub presiune.
- Deschide capacul oalei numai cand suieratul a incetat (insemnand ca presiunea din interior este egala cu aceea din exterior).
- Spala bine oala in zona garniturii.
- Evita folosirea materialelor abrazive sau care contin clor
Este de foarte mare ajutor. Reduce simțitor timpul. Sumt foarte incintata de ea